Sensasi

Muntah Dan Perut Besar Tak Pulih Dah 8 Tahun. Akhirnya 3 Malam Aku Mimpi Orang Yang Buat. Aku Memang Tak Sangka Sangat.

Hi aku cerita sikit kalau korang semua lupa. Aku ni yg bertengkar dgn akak no 3 dan abg ipar masa dia org nak kahwin.

Akak no 3 minta maaf dan bagi aku makan roti sardin. Sejak dari tu perut aku membesar dan muntaah drah. Keadaan makin teruk dan aku bagi tak mak ayah aku.

Akak no 2 call bg tabu ada ustaz boleh ubat. Tu yg aku termimpi dalam bas ada lori nk himpit bas aku.

Tapi kalau korang baru baca cerita ni. Korang boleh baca dulu Part1 hingga part3 dekat link di bawah. Nanti korang tak faham.

Baca Part 1 Klik Disini

Baca Part 2 Klik Disini

Baca Part 3 Klik Disini

Aku ada bertanya dengan ustaz siapa yang sih1rkan aku untuk kepastian sebab antara orang yang cuba bantu aku, dengan ustaz ni seorang aku percaya apa yang dia cakap..

Tapi ustaz tak nak beritahu aku, dia cakap cukuplah dia seorang sahaja yang tahu.

Kalau aku betul nak tahu, aku kena amalkan 7x Al-Fatihah, 7x Ayat Kursi, 3 Qul dan doa sedalam – dalam hati aku nak tahu siapa yang buat aku dengan niat nak mengelak dari jumpa or rapat dengan orang yang sih1rkan aku ni.

Akhirnya, 3 malam aku bermimpi kakak dan abang ipar aku no.3 ni.. Aku mimpi dia baik sangat dengan aku, tapi aku pulak yang jahat dalam mimpi tu.

Ustaz pun ade beritahu aku yang aku ni orang teristimewa yang orang lain tak ada tapi aku ada.

Ustaz cakap dekat aku selama ni ade orang yang sentiasa jaga aku tapi disebabkan aku dah termakan benda yang dia sant4ukan aku, orang yang jaga aku tak boleh buat apa pun dah.

Lagi pun, masa period aku 3 bulan non stop aku dah was – was nak solat.. Selepas aku sembuh sedikit, aku dapat petunjuk sendiri cara orang sih1rkan aku.

Dia guna patung dan katak.. Dekat badan patung tu penuh dengan jarum, setiap kali bomoh orang asli tu cucvk patung tu aku yang akan s4kit!! Katak pulak siang dia rendam dalam tempurung, malam dia salai sebab tu aku panas..

Ustaz pun ade cakap yang dia dah sedaya upaya ubatkan aku cuma dekat kemaIuan aku ade sekor j1n ni duduk..

Ustaz tak boleh buang, andai dia buang juga ibarat dia dah bersetubvh dengan aku.. Sehingga kini, perut aku masih buncit tapi tak dah macam dulu sekarang macam orang mengandung 3 bulan macam tu.

Ade masa perut aku akan cegang macam nak pecah tapj ada masa dia normal.. Aku tak lah sehat sepenuhnya tapi ni pun aku dah bersyukur.

Untuk pengetahuan admin dan pembaca sekalian, aku bawa diri aku jauh dari malaysia sebab bila aku dekat sini (luar negara) kesihatan aku m4kin baik dan tiada guna aku balik malaysia lagi sebab bila tiba hari raya aku tetap raya seorang diri! Biarlah aku bawa diri dan jauh dari keluarga aku sendiri andai kakak aku no.3 tu puas hati dan aku tak nak jadi anak yang derh4ka dengan orang tua aku.

Mungkin dekat atas muka bumi ni aku mend3rita tapi aku percaya pasti suatu hari nanti aku lah orang yang paling bahagia.. Setiap pagi aku selalu doakan supaya Allah S.W.T masukkan iman dalam diri orang yang sih1rkan aku.

Susah untuk aku maafkan apatah lagi untuk aku lupakan semuanya tapi jauh dari sudut hati aku, kesian sebab dekat dunia mungkin akan terlepas tapi dekat akhir4t kelak pasti akan merangkak cari aku!!

Aku beralah bukan bererti aku kalah tapi aku beralah dengan membawa diri jauh supaya dia bertaubat dan kembali kepangkal jalan..

Sungguh berat ujian ini Ya Allah.. Biarlah masa dan waktu yang menentukan segala – galanya.

Aku minta maaf andai cerita aku ni buat pembaca kurang faham sebab aku pun baru pertama kali luah dekat sini.. Yang baik datangnya dari Allah S.W.T dan yang buruk datangnya dari diri kita sendiri.

Aku mohon doa pembaca semua tolong doakan aku sehat seperti dahulu dan tolong doakan perut aku keluar angin – angin jahat.. Terima kasih semoga Allah sahaja yang mampu baIas budi baik kalian.. Allahuakbar(3x)

*Noted. cerita ini admin tidak tahu sejauh mana kebenarannya. Admin cuma terbaca di laman web yang beredar di gogle. Maaf cerita bersambung-sambung.