Semasa

Meraung Ibu ni Bila Anak Gadisnya Kantoi Selalu Bersetvbuh Dgn Ayahnya Sendiri

Gambar sekadar hiasan

Seorang bapa dilaporkan tergamak perk0sa anak kandungnya sendiri yang kini berusia 15 tahun di rumahnya di Pasir Puteh, Kelantan sejak setahun lalu, Iapor Kosmo.

Menurut Iaporan, suspek yang juga seorang buruh kampung telah ditahan oleh pihak p0Iis selepas satu laporan p0Iis dibuat oleh isterinya.

‘Kant0i’ perbuaIan Iucah suspek dan mngsa

Meraung Ibu ni Bila Anak Gadisnya Kantoi Selalu Bersetvbuh Dgn Ayahnya Sendiri Meraung Ibu ni Bila Anak Gadisnya Kantoi Selalu Bersetvbuh Dgn Ayahnya Sendiri Meraung Ibu ni Bila Anak Gadisnya Kantoi Selalu Bersetvbuh Dgn Ayahnya Sendiri Meraung Ibu ni Bila Anak Gadisnya Kantoi Selalu Bersetvbuh Dgn Ayahnya Sendiri Meraung Ibu ni Bila Anak Gadisnya Kantoi Selalu Bersetvbuh Dgn Ayahnya Sendiri Meraung Ibu ni Bila Anak Gadisnya Kantoi Selalu Bersetvbuh Dgn Ayahnya Sendiri Meraung Ibu ni Bila Anak Gadisnya Kantoi Selalu Bersetvbuh Dgn Ayahnya Sendiri Meraung Ibu ni Bila Anak Gadisnya Kantoi Selalu Bersetvbuh Dgn Ayahnya Sendiri Meraung Ibu ni Bila Anak Gadisnya Kantoi Selalu Bersetvbuh Dgn Ayahnya Sendiri

“Lelaki itu memesan kepada remaja itu agar tidak menceritakan kejadian tersebut kepada sesiapa pun termasuk ibunya,” katanya ketika ditemui pemberita.

Mngsa dir0goI sekali seminggu hingga sebabkannya keta’gih

Ujarnya lagi, kekerapan suspek mer0goI mngsa dianggarkan sekali seminggu dan kejadian tersebut menyebabkan remaja tersebut ketagih untuk melakukan hubungan terIarang itu.

Tidak cuma itu, mngsa juga mengaku telah melakukan perhubungan itu lebih 10 kali dan kali terakhir adalah pada Khamis lalu.

“Berdasarkan siasatan, lelaki itu akan mengambil mngsa di rumah pada waktu malam secara senyap-senyap semasa ibunya sedang tidur.

“Dia seterusnya akan menghantar anknya semula sebelum wanita tersebut terjaga.

“Mngsa telah dihantar ke H0spitaI Raja Perempuan Zainab II di sini dan dokt0r mengesahkan remaja itu tidak mengandvng.

“Selain ada kesan koyakan Iama pada kemaIuannya,” katanya.

Svspek kini ditahan reman selama tujuh hari sehingga Sabtu ini dan kess disiasat mengikut Seksyn 376 (3) Kanun Kes3ksaan kerana melakukan kesaIahan r0goI dan svmbang mahr4m.

Sumber : sk / karipapangin

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih