Semasa

Satu sahaja saya nak bagitahu pada suami kalau saya amik cebisan selimut awak dan sentiasa bawak kemana2

Salam . Saya menghitung hari. Menunggu untuk diceraikan pada 20/02/2022 ni di mahkamah. Sebak. Sakit sangat . Suami saya akan ceraikan saya, dalam keadaan saya masih sayangkan dia.

Walaupun dia berkali menyakiti saya. saya tetap sayangkan suami saya. Bermacam cara saya buat utk benci dia tapi allah makin kuatkan perasaan sayang tu. Saya depression dan dah start jumpa PSY .. Semakin dekat tarikh.

Semakin saya rasa tak kuat. Saya redha ujian allah bg dekat saya  anytime allah boleh bolak balik kan hati seseorang tu. Suami. Jaga diri baik baik ya. Banyak benda kita nak buat tak tercapai kan ?

Tak apa, Saya tak marah awak dengan dia. Saya nak awak bahagia suami.. Jangan sakit ya. Satu sahaja saya nak bagitahu pada suami kalau saya amik cebisan selimut awak dan sentiasa bawak kemana2. Nanti saya pulangkan ya.

Maaf kan saya. Saya tak dapat nak bahagiakan awak suami sehingga awak berpaling pada yang lain . Jika selepas ini saya menjauhkan diri jangan fikir saya benci awak suami. Saya cuma nak heal diri sendiri. mental jiwa saya sakit.. Semoga bahagia milikmu kelak suami

 

Salam . Saya menghitung hari. Menunggu untuk diceraikan pada 20/02/2022 ni di mahkamah. Sebak. Sakit sangat . Suami saya akan ceraikan saya, dalam keadaan saya masih sayangkan dia.

Walaupun dia berkali menyakiti saya. saya tetap sayangkan suami saya. Bermacam cara saya buat utk benci dia tapi allah makin kuatkan perasaan sayang tu. Saya depression dan dah start jumpa PSY .. Semakin dekat tarikh.

Semakin saya rasa tak kuat. Saya redha ujian allah bg dekat saya  anytime allah boleh bolak balik kan hati seseorang tu. Suami. Jaga diri baik baik ya. Banyak benda kita nak buat tak tercapai kan ?

Tak apa, Saya tak marah awak dengan dia. Saya nak awak bahagia suami.. Jangan sakit ya. Satu sahaja saya nak bagitahu pada suami kalau saya amik cebisan selimut awak dan sentiasa bawak kemana2. Nanti saya pulangkan ya.

Maaf kan saya. Saya tak dapat nak bahagiakan awak suami sehingga awak berpaling pada yang lain . Jika selepas ini saya menjauhkan diri jangan fikir saya benci awak suami. Saya cuma nak heal diri sendiri. mental jiwa saya sakit.. Semoga bahagia milikmu kelak suami ..

Sumber: KRT

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Jangan lupa like di bawah atau follow page kami. Terima Kasih