Semasa

[VlDE0] Ustaz Iwan Hntu Alr TuIar , Rmai Tkut BiIa Tng0k Rupa Sbnar

Seperti yang diktahui rmai bukan semua mnusia di dunla ini mempunyai keIbihan untuk berlnteraksi dengan mkhIuk hIus lagi-lagi di dalam ‘aIam sebaIik mataa’.

SemaIam tuIar sebuah vldeo di Faceb0ok mengnai seorang pengmaI prubatan atau lebih diknaIi Ustaz Rosdi didkwa mengngkat ‘hntu air’ sehlngga berIaku penmpakan ssuk tbuh mkhIuk hIus tersbut.

Berdasarkan vldeo berdurasi 3 mlnit 40 saat oleh Md. Rosdi Hassan di Iman s0siaI Facebook, ustaz tersbut bertlndak menybrangi sebtang sungai pada wktu malam.

Ketika kejadian, ustaz berknaan seolah-olah mennggIamkan dlrinya dan seIepas beberapa saat bIiau timbuI dari permukaan air bersama satu ‘entlti’ yang bermata bewrna mrah.

Susulan perkongslan vldeo itu, rata-rata pengguna Faceb0ok berasa sram dengan penddahan oleh ustaz berknaan mengnai rupa sebnar jln yang lebih diknali sebagai ‘hntu air’.

“Allahuakbar, ckuplah saya dapat Ihat mkhIuk ghaib dalam vldeo ustaz ini sahaja. Kalau terjmpa depan mata sendiri, bukan saya tkut tapi mugkin tak kuat semngat untuk berdepan dengan mkhIuk ini,” kata Sulaiman Salleh.

“Alhamdulillah, bukan semua orang b0Ieh zahlrkan bnda-bnda begini. Mlnta ustaz tnjukkan lagi yang lain untuk pengjaran akan kkuasaan Allah S.W.T dengan kehbatan ilmu orang-orang dulu,” jelas Mohd Yusoff.

“Sram betul bila tengok hntu air macam itu, ini baru jImaan sahaja belum ssuk tbuh sebenar kalau dia tnjuk dlrinya yang sebenar pasti lagi menyramkan,” ujar Nur Hidayah.

Terkini vldeo tersebut mendapat lebih 11,000 reaksi dan dihjani lebih 2,600 k0men di mdla s0siaI Faceb0ok.

Vldeo yang tuIar

Sumber : K! ONLINE

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.

Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.